Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tócsnihoz mit készítsek még?

Tócsnihoz mit készítsek még?

Figyelt kérdés
Tócsni mellé mit szoktatok csinálni? Van aki csak tesz rá fokhagymás tejfölt. De mit lehet még hozzá? Valami köretet vagy ez a köret :D és hús félét? Leves mi illik hozzá? Köszönöm ha írtok :)
2014. máj. 23. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát elméletileg magában ,és köretnek eszik.

Én resztelt májhoz, paprikás csirkéhez,is ettem már.

2014. máj. 23. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Éttermben kaptam már borjú sült alá,szafttal.
2014. máj. 23. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Köretnek párolt húsokhoz szoktam adni, ha önálló étel, akkor sajttal, tejföllel, salátával.
2014. máj. 23. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi nagyon szeretjük az ördöglángost.

Recept: [link]

2014. máj. 23. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Leves mellé is szoktam, pl frankfurti, gulyás, ami mellé pogácsa passzolna, de arra mondjuk nincs időm.

Önmagában is szoktuk fogyasztani, akkor vágok bele valami füstöltet pl tarját vagy egy kis kolbászt. tetejére még forrón reszeltsajtot, kecsappal, fokhagymás tejföllel nagyon finom.

Sülthússal, vadasmártással is tálaltam már.

2014. máj. 23. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:

En igazabol martasokkal tudom elkepzelni, mert nagyon laktato, de tudom, hogy sokan koretkent gondolnak ra.

Fozelek melle feltetnek is keszitheted, de szaftosabb raguk melle is.

2014. máj. 23. 22:50
 7/7 mustafa33 ***** válasza:
Szlovákiában éttermekben két tócsni közé sztroganovvot szoktak tenni. (sztroganov v zemiakovej placke)
2014. máj. 23. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!