Jovohet szerdan koltozunk, baratok segitenek a hurcolkodasban, mivel kinaljam oket?
Nagyon apró fasírtgolyókat ajánlok, mellét friss kenyér (viszonylag kis szeletekre vágva). Ezt könnyen lehet enni, nem kell melléülni, nem kenődik, jöttükbe mentükbe is tudnak belőle enni. Mert a költözködéskor nem lesz rá idő sem és hely sem hogy nekiüljetek enni.
Két jó nagy tálban az egyikben a fasítot a másikban a kenyeret kiteszed egy olyan helyre ahol mindenki könnyen eléri, és eszik amikor éppen lesz rá érkezése.
Én is egy jó nagy vajling fasírtot sütöttem költözködéskor. a régi lakásba is tettem egy adagot, az újba is.csemege uborkát raktam ki mellé, meg felszelt puha kenyeret.
jövés-menés közben eszegettek a fiúk., csak úgy kutyafuttában.
Dobozos üdítőt és sört is tettem ki, meg fél literes ásványvizeket.
Én is csak csatlakozni tudok, az előttem szólókhoz.
Mi amikor költöztünk, én előző nap csináltam pogácsát, sajtos rudakat. Sütöttem le karaj szeleteket, egyben sült fasírtot olyat hogy kolbásszal és tojással van töltve a közepe.Mellé friss, puha kenyér-szeletel, csemege uborka.
Pizzás csiga, fahéjas csiga.
Sör, üdítő, víz, kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!