Amerikai csokis keksz nyírfacukorral?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a cookies-nál a barna cukor elég fontos alapanyag, az állagához is hozzájárul, szerintetek érdemes xilittel kísérletezni nála? Mondjuk 1 bögre liszthez adnék 4 ek. xilitet, esetleg plusz egy ek. sima cukrot. Nagyon más lesz?2014. ápr. 24. 21:46
1/5 anonim válasza:
Annyira azért nem fontos bele a barnacukor, simán csinálhatod az egészet nyírfacukorral, de lehet hogy kicsit kevesebb is elég (valamivel édesebb a sima cukornál). Viszont ha van kávédarálód érdemes ledarálni.
2/5 anonim válasza:
Nem ismerem ezeket a sütiket, ezért lehet ennél nem érdekes: a nyírfacukor bármihez használható, amelybe kristálycukor kellene, de az élesztőt nem táplálja. Így annak felfuttatásához nem jó. Minden másra viszont használható.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát, én úgy tudom, a nyírfacukornál a karamellizáló folyamat sem működik, a cookies állagát pedig tudtommal az adja, hogy kicsit megsül benne a sok cukor.
Hát kipróbálom mindenesetre, aztán meglátjuk :)))
2014. ápr. 25. 13:24
4/5 anonim válasza:
Konkrétan ezt a csokidarabos receptet még nem próbáltam, de kekszet rengeteget sütöttem már (cukorral), bizton állíthatom hogy semmi nem történik a cukorral. Igazából ugyanaz a recept mint a linzer, abban se karamellizálódik a cukor.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm:)
2014. ápr. 25. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!