Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mustárt, de miböl?

Mustárt, de miböl?

Figyelt kérdés
Hàzi mustàrt szeretnèk kèszìteni. Herbària fehèr mustàrmag van itthon. Az erre való? Vagy van különbsèg a füszerek között lèvö mustàrmagtòl?

#Mustàr
2014. ápr. 19. 06:17
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Elöször olvass utána a témának, mert nem egyszerü jóés ehetö mustárt készíteni.


Van fehér és fekete mustármag, és a kettö keverékéböl állítanak elö különféle fajta mustárokat, egyéb anyagokkal összedolgozva. Az iinterneten is több recept és leírás van, keress utána.


De azt tudni kell, hogy a "kész" mustárnak még több hónap érési idö kell, mire összeérnek az ízei és fogyasztásra alkalmas lesz. Elötte borzalmasan rossz!!!!

2014. ápr. 19. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Èrtem de a kèrdèsem arra irànyult hogy megfelel neki a fehèr mustàrmag ugye?
2014. ápr. 19. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha az általad használandó receptben ez kell, akkor igen.


De minden általam ismert receptben vegyesen kell a kettöt használni, szóval csak ez egyedül nem megfelelö.

2014. ápr. 19. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ


pl. itt?

[link]

2014. ápr. 20. 14:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!