Egy másik receptet ajánlani?
Hozzávalók:
25 dkg túró,
2 tubus sűrített tej,
kókusz reszelék,
mandula vagy mogyoró
Elkészítés:
Összekeverjük a túrót a sűrített tejjel. Majd nedves kézzel golyókat formálunk.A közepéjükbe bele teszünk 1 szem mandulát, vagy mogyorót,kókuszba hempergetjük.
Ha nem áll össze a túró, tegyél bele kókuszreszeléket.
Nekem ilyen raffaelló receptem is van.
3 dl tej, 1 vaníliás cukor, 5 evőkanál cukor, 3 evőkanál liszt, 10 dkg margarin, kb 20 dkg kókuszreszelék
A vaníliás cukrot, 3 ek. lisztet a cukrot sűrűre főzzük a 3 dl tejben. A langyos krémhez hozzákeverjük a 10 dkg margarint és 15 dkg kókuszt, hűtőbe tesszük.
Majd golyókat formálunk belőle, a közepébe mogyorót, vagy mandulát teszünk. Kókuszba hempergetjük és egy éjszakára pihenni hagyjuk.
Próbáld ki!
De amúgy tejport szerintem tescóba biztos lehet kapni. Vagy valami cukrászboltban. Nézz szét. Vagy interspar, spar. Valahol olvastam itt fennt az egyik kérdésben is hogy hol ajánlották, hol kell megnézni mert van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!