Csirkeleves csomagból lehet pörit főzni?
Figyelt kérdés
kezdő vagyok a főzésben , én személy szerint úgy gondolom hogy lehet de nem vagyok benne azért 100%osan biztos2014. ápr. 8. 14:54
1/7 anonim válasza:
Persze:Gondolom olyan csomagot vettél amiben aprólék van.
A legjobb van benne csontos rész ez ad finom ízt a pörköltnek.
2/7 anonim válasza:
Valószinü, mert a csirke minden alkatrésze hasznositható pörköltként, de esetleg ird le melyen részeket tartalmaz a zacsi.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor nem tévedtem sokat :) kösziii :)
2014. ápr. 8. 14:59
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem, a csirkelves csomagban amit eddig láttam mind ilyen csirkenyak, láb, belsőségek voltak, talán egy-egy comb/szárny.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy szeretitek-e a csontos részeket. Ilyen csomagból van a legfinomabb pörkölt.
6/7 anonim válasza:
Nálunk levescsomagként árulják, far-hát, szárnyak, nyak belsőségek vannak benne. comb-mell sajnos nincs.
Azért pörköltnek is jó, csak nincs benne igazán harapnivaló húsos darab.
levesnek viszont kitűnő.
7/7 anonim válasza:
Én mindig aprólékból főzöm, mert nem szeretme a csirke mellét és combját, de az aprólékot igen, nagyon finom pörköltet lehet belőle csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!