Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkeleves csomagból lehet...

Csirkeleves csomagból lehet pörit főzni?

Figyelt kérdés
kezdő vagyok a főzésben , én személy szerint úgy gondolom hogy lehet de nem vagyok benne azért 100%osan biztos
2014. ápr. 8. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze:Gondolom olyan csomagot vettél amiben aprólék van.

A legjobb van benne csontos rész ez ad finom ízt a pörköltnek.

2014. ápr. 8. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószinü, mert a csirke minden alkatrésze hasznositható pörköltként, de esetleg ird le melyen részeket tartalmaz a zacsi.
2014. ápr. 8. 14:58
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm akkor nem tévedtem sokat :) kösziii :)
2014. ápr. 8. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, a csirkelves csomagban amit eddig láttam mind ilyen csirkenyak, láb, belsőségek voltak, talán egy-egy comb/szárny.
2014. ápr. 8. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy szeretitek-e a csontos részeket. Ilyen csomagból van a legfinomabb pörkölt.
2014. ápr. 8. 15:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálunk levescsomagként árulják, far-hát, szárnyak, nyak belsőségek vannak benne. comb-mell sajnos nincs.

Azért pörköltnek is jó, csak nincs benne igazán harapnivaló húsos darab.

levesnek viszont kitűnő.

2014. ápr. 8. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig aprólékból főzöm, mert nem szeretme a csirke mellét és combját, de az aprólékot igen, nagyon finom pörköltet lehet belőle csinálni.
2014. ápr. 8. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!