Alufóliában hogyan kell húst sütni?
Figyelt kérdés
Nem akarom tölteni különösebben,csak fűszerezni , max hagymát tennék mellé .2014. ápr. 8. 12:21
1/2 anonim válasza:
Én csak le szoktam takarni, a matt fele van a húson. De nagyon nem szoktam rágyömöszölni, mert nem vagyok biztos benne, hogy egészséges.
2/2 anonim válasza:
Dupla alufóliába tedd, a végeket szorosan tekerd fel, hogy a keletkezett értékes szaft bennemaradjon.Ha már úgy gondolod, hogy puha (megnézel egyet,) akkor kissé kitakarva pirítsd meg egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!