Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olcsó, könnyen elkészíthető...

Olcsó, könnyen elkészíthető menüsor karácsonyra?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, a hozzám hasonló kispénzűek, mit sütnek ,főznek karácsonyra,aminek az ára nem horribilis,és munka mellett is gyorsan ,egyszerűen elkészíthető?Én szenteste ugyan otthon leszek, de 25-26 dolgozom.A halászlét hogy lehet a leggyorsabban, legegyszerűbben,és olcsón megúszni?
2009. dec. 19. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A halászléhez használhatsz sűrítményt és/vagy kockát és ponty helyett mondjuk hekktörzset, vagy valami már olcsóbb fagyasztott halat. Volt már, mikor halászlét ettünk volna és más hal híján abból készült, nem volt rossz!
2009. dec. 19. 16:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Halászlé: halászlésűrítmény (auchanban 145 ft volt akciósan), halászlékocka, plusz fejenként 1 pontyszelet és valami kisebb hal, pl. keszeg. Sűrítményt, kockát vízzel felhigítod, belefőzöd a halakat, a pontyot kiveszed, a keszeg húsát a lébe passzírozod, ponty vissza és kész a finom halászlé.

Én szentestére csibelevest főzök, utána göngyölt csirkemellfilét (sajttal, karfiollal/brokkolival töltve, baconbe tekerve) rizibizivel, desszertnek házi bejgli, kókuszkocka, zserbó.

25-én töltött káposzta (ezt már napokkal korábban meg lehet főzni), plusz a maradék sütik

26-án vendégségbe megyünk :-)

2009. dec. 19. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!