Olcsó, könnyen elkészíthető menüsor karácsonyra?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, a hozzám hasonló kispénzűek, mit sütnek ,főznek karácsonyra,aminek az ára nem horribilis,és munka mellett is gyorsan ,egyszerűen elkészíthető?Én szenteste ugyan otthon leszek, de 25-26 dolgozom.A halászlét hogy lehet a leggyorsabban, legegyszerűbben,és olcsón megúszni?2009. dec. 19. 13:37
1/2 anonim válasza:
A halászléhez használhatsz sűrítményt és/vagy kockát és ponty helyett mondjuk hekktörzset, vagy valami már olcsóbb fagyasztott halat. Volt már, mikor halászlét ettünk volna és más hal híján abból készült, nem volt rossz!
2/2 anonim válasza:
Halászlé: halászlésűrítmény (auchanban 145 ft volt akciósan), halászlékocka, plusz fejenként 1 pontyszelet és valami kisebb hal, pl. keszeg. Sűrítményt, kockát vízzel felhigítod, belefőzöd a halakat, a pontyot kiveszed, a keszeg húsát a lébe passzírozod, ponty vissza és kész a finom halászlé.
Én szentestére csibelevest főzök, utána göngyölt csirkemellfilét (sajttal, karfiollal/brokkolival töltve, baconbe tekerve) rizibizivel, desszertnek házi bejgli, kókuszkocka, zserbó.
25-én töltött káposzta (ezt már napokkal korábban meg lehet főzni), plusz a maradék sütik
26-án vendégségbe megyünk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!