Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel ragasszam össze a...

Mivel ragasszam össze a mézeskalácsházikó elemeit?

Figyelt kérdés
Tutibiztos megoldást,receptet írjatok!Eddig sose maradt meg.
2009. dec. 18. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
porcukor+ víz+ méz nagoyn sürü keveréke
2009. dec. 18. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Felteszel egy lábosba cukrot és megolvasztod. De folyton tarsd melegen hogy folyós legyen
2009. dec. 18. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
a méz felesleges és a porcukor is mert a kristálycukor stabilabb ha megszilárdul
2009. dec. 18. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:

ami igazán jó, a hétvégén csodákat csináltam vele:

22dkg porcukor egy tojásfehérjével kikeverni, nem kell még mixer sem hozzá csak villával simára kikeverni.

a legjobb a ragasztáshoz is, hogy egy erös uzsis zacsiba bele teszed, be gumizod a végét és egy pici lyukat vágsz a sarkára és azzal mint egy ragasztóval ragasztod, hamar szárad, egy picit tartanod kell, de jól megragad. ne sajnáld a mázat ha kell nyomj még az élekhez. ha rajzolni akarsz vele akkor pici lyukat vágja ha ragasztani akkor egy picivel nagyobbat.

2009. dec. 18. 21:26
 5/8 anonim válasza:

Szia!

Az alábbi linken szerintem minden infót megtalálsz.

Sok sikert!

[link]

2009. dec. 18. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Köszi szépen a linket, ez nekem is nagyon jól jött, meg fogok vele próbálkozni;)
2009. dec. 18. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
eN MAR A HETEN KIPROBALTAM A HAZIKOT ES TOK JO LETT.eS TENYLEG HAMAR MEGKOT A TOJAS FEHERJE +CUKOR ES JOL RAGASZT.
2009. dec. 19. 14:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat.Én a karamellizált cukrot választottam.ÉS ÁLL a házikó!Mostmár csak a diszítés várat magára.
2009. dec. 20. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!