Mit tegyek a piskotaval hogy ne essen össze?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 16:47
1/5 A kérdező kommentje:
Minedig miutan kiveszem a sutobol osszeesik, miert van ez?
2009. dec. 18. 16:48
2/5 anonim válasza:
A lisztbe mindenképp tegyél egy evőkanál pudingport.A tésztát hideg sütőbe tedd be és én a legmagasabb fokon (régi gáztűzhely) sütöm és 25 perc után tűvel megnézem,ha nem ragad rá a tészta, akkor kiveszem és leterítem konyharuhával, majd lefordítom és két percig úgy hagyom.Csak utána emelem ki a formából.Nekem soha nem esik össze.
3/5 anonim válasza:
rakj bele étkezési keményítőt attól jobb lesz az állaga is és nem esik össze.
4/5 anonim válasza:
Lassu lagnal susd!!! En sosem teszem hideg sutobe, ugy tudom elomelegitettbe kell mindig tenni a piskotat!
5/5 anonim válasza:
nekem mamám azt tanította, hogy 10 percig 200 fokon, utána 150 fokon süssem és mikor úgy látom megsült, ne tűpróbát csináljak, hanem kézzel nyomjam meg a tetejét, és ha ruganyos akkor jó, ha nedves szivacsos cuppogós hangot ad és nem ruganyos, akkor még nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!