Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tálban a legjobb a...

Milyen tálban a legjobb a pitét sütni és hogyan (alufóliával, anélkül)?

Figyelt kérdés
:) Szeretnék venni egy pitetálat, de fogalmam nincs hol és milyet, milyen méretben..
2014. márc. 31. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem ilyen van. nagyon szeretem.

[link]

2014. márc. 31. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
nem alufoliát sütő papírt szoktam bele tenni. de azt sem mindig..
2014. márc. 31. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szép. Könnyen ki lehet belőle szeletelni a pitét, ugye? Ki kell esetleg vajazni? Remélem az auchanban is találok hasonlót.
2014. márc. 31. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Pite alá nem szoktam semmit tenni és kivajazni sem kell, mert a tésztája bőven vajas/margarinos.
2014. márc. 31. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:

Jaj, ez igaz.

Amúgy egy másik kérdés. Vajjal vagy zsírral érdemesebb a tésztáját készíteni?

Mikor hazamegyek, 2 hét múlva, szeretnék egy igazi csokis pitét készíteni mert a nővérem imádja a csokit, ezért vagyok ennyire bezsongva. :)

2014. márc. 31. 16:35
 6/6 A kérdező kommentje:
A kerámia tál amit találtam, elég drága, viszont az Auchanban volt ilyen "fém" tál. Azt ki kell kenni valamivel?
2014. ápr. 3. 15:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!