Van egy 20 dekás laktózmentes túróm. Holnapra szeretnék valami sütit csinálni, persze laktóz mentesen. Mit ajánlotok? Tejfölöm is van, és zsirom is. Tojás, liszt is mehet, egyedül a tejtermék nem.
Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 21:10
11/17 A kérdező kommentje:
A vizes ruhának akkor is van szerepe, ha sütőpapiron van a tészta?
2014. márc. 30. 18:37
12/17 anonim válasza:
Igen, nem ragad a tészta a papírhoz.Viszont a teljes kihűtés fontos.Muffinnál is ezt alkalmazom, nem kell krégni a kapszliból:)
13/17 anonim válasza:
A gyors hidegvizes hűtéstől egy kis jótékony pára keletkezik, ami elengedi a papírtól a sütit :)
14/17 A kérdező kommentje:
Rátettem a vizes konyharuhára, és reggelig elkerülöm. Köszi a válaszokat.
2014. márc. 30. 18:57
15/17 A kérdező kommentje:
Rossz hirem van. Nem lett jó. A vizes ruha müködött, ledobta a tészta a papirt, amit máskor ugy kell letépni, és tép, szakit. De a tészta pereg, nem lehet vágni, szar az egész. Ugyhogy megy a Maminak, majd Ő feljavitja magának valami pudinggal. És azt is tudom, mi a baj. Nagyon jót akartam, fele részben rétes lisztet jhasználtam. Valószinü ez lehetett a baj.Különben már többször megszivtam vele, nem is veszek többet.
2014. márc. 31. 08:00
16/17 A kérdező kommentje:
Jó hirem van! Megint van egy laktózmentes túróm!
2014. ápr. 1. 16:02
17/17 anonim válasza:
Akkor a kísérlet folytatódik :) a réteslisztet dugd el magad elől, ha pitetésztát gyúrsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!