Miért borultak össze a kelt pogácsáim?
Figyelt kérdés
Kelt pogit csináltam .szép magasak lettek,csak összedöltek ,és kicsit össze ragadtak sütés közben.2014. márc. 24. 15:24
1/6 anonim válasza:
Hú, én azokat a dőlt pogikat szeretem, mindig azt eszem ki előszőr a tlából. :-)
Azt hiszem akkor dől el, ha nincs elég ideig kelesztve a tepsiben, miután kiszaggattad.
2/6 anonim válasza:
Nálam is gyakran előfordul, semmi baj, csak szépséghiba.Ilyenkor azt mondom, hogy "Pisai ferdetornyokat " sütöttem:) mindig elfogy az utolsó szemig így is.
Szerintem egy kicsit túlkel ilyenkor , ha pl meleg a sütő.
3/6 anonim válasza:
Mikor már kiszaggattad, akkor oldalról sodord meg a tenyereddel az oldalát és akkor nem dől el. :)
4/6 anonim válasza:
Én is úgy tudom ahogyan az első válaszoló írta vagyis akkor dőlnek el ha nem keltek elég időt a tepsiben.
5/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kicsi a pogik alja, nagyobbra kellene szaggatni? Ha magasra megkel, akkor eldolhet ettol is :)
6/6 anonim válasza:
Nem szoktam sütni, de szerintem ha kevés időt keleszted, akkor egy tömörebb, kevesebb légbuborékkal teli tésztát kapsz. Ez véleményem szerint kisebb %-ban dől el, mint ami túlkelt és teli van légbuborékkal. Így azt mondanám, hogy a tészta túl lágy, vagy túlkelt. Próbáld meg több liszttel sűrűbbre csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!