Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretném meglepni szüleimet...

Szeretném meglepni szüleimet egy kis finomsággal! Mit csinálhatnék nekik?

Figyelt kérdés
még csak 12 éves vagyok de imádok sütni, főzni! légyszi segítsetek!!!
2008. júl. 23. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ez de jó:)) Ügyes vagy! Süti legyen ,vagy inkább valamilyen kaja? Édes vagy sós inkább? Utána majd többet tudok segíteni:)
2008. júl. 23. 10:17
 2/10 anonim válasza:
7%
Rendelj pizzát!!
2008. júl. 23. 12:11
 3/10 anonim válasza:
59%
Ha van kifejezetten kedvenc ételük vagy süti,amit szeretnek,akkor meglepheted őket azzal is.Biztosan örülnének neki.
2008. júl. 23. 12:24
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy gyorsan elkészithető recept és nagyon finom is. Vegyél egy csomag babapiskótát, és egy csomag főzés nélkül elkészithető vanillia pudingport. A babapiskótákat sorban elrendezve tedd egy lapos tálba, és locsold meg rumos tejjel, hogy megpuhuljon. Elég, ha rumaromát használsz, abból is csak pár csepp kell. Készitsd el a pudingot, és öntsd rá a babapiskótára. Adj hozzá idénygyümölcsöket pl: szeder, málna, apróra vágott barackok. Tedd be a hűtőbe, úgy két órára és várd meg, hogy összeérjen:) Én ezt készitettem el a szüleimnek, amikor köröbeül annyi idős voltam mint te, nagyon izlett nekik.
2008. júl. 23. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Pár recepteskönyv,amit ingyen le bírsz tölteni:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. júl. 23. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Szió!

Itt egy naggggyon finom süti recept, ami baromi egyszerű, még én is meg bírom csinálni... :)

Tuti sikert aratsz vele, és nagyon könnyű a tésztája, olyan omlós...

Túrós kuglóf:

25 dkg margarin (kocka Ráma)

25 dkg túró

25 dkg liszt

15 dkg cukor

2 db egész tojás

1 csomag sütőpor

1 citrom lereszelt héja

mazsola

A lisztet keverd el a sütőporral.

A puha (szobahőmérsékletű) margarint jól keverd el a cukorral, ha kész, keverd hozzá a 2 egész tojást.

Keverés mellett adj hozzá egy csipetnyi sót, majd kanalanként a sütőporos lisztet és a túrót meg a mazsolát.

Reszeld bele a masszába a citromhéjat.

Jól kevergesd el.

Fogj egy kuglóf formát, vagy egy őzgerinc formát, vagy egy hőálló tálat (tök mindegy, csak a formája lesz más) és kend ki vajjal és lisztezd be(csak annyi, hogy a vajhoz kell tapadnia a lisztnek egy nagyon vékony rétegben).

Na, ebbe a tálba öntsd bele a tésztát, de csak 3/4-ig, mert fel fog púposodni egy kicsit(a sütőportól).

30 percig süsd közepes fokozaton, bár én nem szoktam figyelni, úgysem ég oda.

Porcukorral, olvasztott csokival, vagy citrommázzal leöntve nagyon fincsi!

Egyébként őzgerinc formában a legjobb!

Jó sütést és sok sikert!

Ne aggódj, ez olyan egyszerű, hogy nem tudod elrontani sem! :)

2008. júl. 23. 12:47
 7/10 anonim válasza:
100%
utolso ironak köszönöm ezt én is kriprobálom mert nagyon tetszik:)
2008. júl. 23. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

Mindmegette.hu

Itt kiválasztod hogy édesség legyen és könnyű.Válogass kedvedre.Más alkalmakra is ajánlom.

Másik ötlet:Mindmegette-mazsola.Ezt is azonn az oldalon tudod kiválasztani.

Remélem segítettem

2008. júl. 23. 17:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez az uncsitesóm receptje figyelj:

Csokidarabos sütemény

Hozzávalók: 10dkg vaj

20dkg cukor

1 csipet só

2 tojás

25dkg liszt

1tk.sütőpor

1ek. víz

4tk. csokidara (étcsokis legyen azzal finom)

Elkészítés: A vajat, cukrot, sót, tojást jól kikeverem.Lassan hozzáadjuk a lisztet, sütőport, 1ek.vizet és a 4tk. csokidarát.Sütőpapirral kibéleljük a tepsit, *halmokba* rakjuk. Kb.10percigsütjük.

Jó Étvágyat!!

Tipp:Csokidara helyett használhatsz aszaltszilvát is.

*halmokba* szó jelentése=két tk.-al alakítasz kis süti formát. (sztem, még nemptóbáltam) holg alakút vagy csillag alakút vagy bármilyet csinálhatsz...

2008. júl. 23. 21:32
 10/10 A kérdező kommentje:
nagyonjó! és az a kuglóf nagyonjó! igen valami süti csak nem tudom mi a kedvencük!! de ez biztos ízleni fog nekik! azokat a recepteket is megnézem!!! köszi mindenkinek!
2008. júl. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!