Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy szikkasztható a kifli...

Milagros:) kérdése:

Hogy szikkasztható a kifli gyorsan mákos gubához?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Holnap szeretnék mákos gubát készíteni, viszont csak reggel tudok kiflit vásárolni hozzá. A recept szerint 1-2 napot szikkadt kiflivel kellene készíteni. Hogy lehetne ezt az időt áthidalni?

Köszi a segítséget:)


2014. márc. 4. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kell szikkadt kifli hozzá.

Tökéletes lesz frissből is.

2014. márc. 4. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Szikkadt kiflit kérsz, mindig szokott maradni, aztán beteszed a sütőbe 100 fokra fél órára.
2014. márc. 4. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó lesz frissből is. Ez egy régi takarékossági beidegződés, hogy ne vésszen kárba szikkadt kenyér, péksütemény, kalács stb. szikkadt legyen,-tartja a szokás- aztán meg jól belocsoljuk, beáztatjuk éppen mihez való...:D

Szóval nyugodtan készítheted frissből is, kicsit nedvdúsabb, puhább lesz, de nagyon finom.

2014. márc. 5. 06:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Karikázd fel a kifliket reggel és terítsd szét, pár óra alatt is sokat szikkad, persze frissből is jó, én már sokszor csináltam.
2014. márc. 5. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!