Milagros:) kérdése:
Hogy szikkasztható a kifli gyorsan mákos gubához?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap szeretnék mákos gubát készíteni, viszont csak reggel tudok kiflit vásárolni hozzá. A recept szerint 1-2 napot szikkadt kiflivel kellene készíteni. Hogy lehetne ezt az időt áthidalni?
Köszi a segítséget:)
2014. márc. 4. 22:55
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell szikkadt kifli hozzá.
Tökéletes lesz frissből is.
2/4 anonim válasza:
Szikkadt kiflit kérsz, mindig szokott maradni, aztán beteszed a sütőbe 100 fokra fél órára.
3/4 anonim válasza:
Jó lesz frissből is. Ez egy régi takarékossági beidegződés, hogy ne vésszen kárba szikkadt kenyér, péksütemény, kalács stb. szikkadt legyen,-tartja a szokás- aztán meg jól belocsoljuk, beáztatjuk éppen mihez való...:D
Szóval nyugodtan készítheted frissből is, kicsit nedvdúsabb, puhább lesz, de nagyon finom.
4/4 anonim válasza:
Karikázd fel a kifliket reggel és terítsd szét, pár óra alatt is sokat szikkad, persze frissből is jó, én már sokszor csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!