Hogy tanuljak meg főzni, ha nagyon béna vagyok?
Nekem elmondhatják, elolvashatom, mégsem úgy sikerül.
Sokszor beválasztom az alapanyagokat is és azért lesz nem jó. Meg a technikám....hiába csinálom úgy és azt, amit mondanak, valamit mégis másképp csinálok és nem-jó lesz...de, nem tudom, hogy mi a nem jó....
nagyon gáz
ráadásul anyuka vagyok
Alapszinten,(értsd, a család ellátására) megtanulni főzni, semmivel sem nehezebb, mint megtanulni autót vezetni. (Igaz, ott is vannak elhanyagolható százalékban, akik képtelenek rá.)
Hogy tanulunk autót vezetni? Könyvből az alapokat, majd egy hozzáértő felügyelete, segítsége mellett jöhet a gyakorlat.
Ez a főzésre is igaz. Aztán lesz akiből versenyző, kaszkadőr lesz, van aki megmarad úrvezetőnek. Ugye érted mit akarok mondani?
A kudarc (mert lesz bőven) ne kedvetlenítsen el, tanulj belőle, mindenki így kezdte, ha nem is vallja be.
érdekes pld mert autót sem tudok vezetni...van jogsim, de ....
a tanulás mennyi ideig tart? már 13 éves koromtól főzök, de....
Azt írtad 39 éves vagy. Ha 26 év alatt nem sikerült megtanulnod, ne is erőltesd. a családod is jobban jár, ha nem a kukának főzöl.
Valószínüleg abba ritkakevés csoportba tartozol, akinek bizonyos dolgokhoz minimális affinítása sincs.
Amúgy egyszerűen nem értem, ha mindent úgy csinálsz, ahogy egy recept írja, akkor miért vallasz sorozatban kudarcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!