Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kémest, azt az igazi cukrász...

A kémest, azt az igazi cukrászdai kémest hogy vágják fel? Előre az leveles tésztát, vagy hogy?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 06:05
 1/4 anonim ***** válasza:
a kémest nem tudom, a krémest a tepsiben éles szeletelővel, amit csak egyszer kell rányomni az egészre és felkockázza.
2014. febr. 11. 06:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen a levelestésztát előre felvágják méretre, ( felsőket ) és készresütve pakolják a krémre. az alsó már megpuhul annyira, hogy vágáskor nincs vele gond.

A házi változatnál is ez a legjobb megoldás, hogy ne nyomódjon ki a krém.

2014. febr. 11. 06:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A felsőlapot sütés után vágják fel, nem előtte és teszik rá a krémre. Amikor a krém is kihűl, akkor szeletelik fel az alsó lappal együtt.
2014. febr. 11. 07:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi az a kémes? Mármint 2x, azaz kétszer is így írtad le...Tehát azt kell feltételeznem, hogy tudatosan... Elárulod, mi az a kémes?
2014. febr. 11. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!