10-ből hány pontot adnátok rá?
Most, hogy már írtad a gombát, én laskagombára tippelek, sűrű palacsintatésztában- azaz párizsi bundában- kisütve.
mellé a szalámiféleség is feldobja a tálalást.
Ne add fel, szerintem nagyon finom lehetett, ne törődj a finnyásokkal.
Nem pontozom, mert nem az a lényeg, hanem, hogy nekiálltál valaminek, és szívvel-lélekkel csináltad saját- és gondolom mások kedvére is.
Próbálkozzál továbbra is, biztosan sok örömöd , sikered lesz még a sütésben-főzésben.
Én legalábbis így értékellek és kívánom, hogy sikerüljön is.
A rántott gombát imádom, de morzsás bundában, itt nem tudom kinézni, hogy milyen a bunda, kicsit homályos lett a kép. Lehet, hogy palacsintatésztaszerű? Meg én is inkább tartármártást tálaltam volna hozzá, de ez ízlés kérdése.
Úgy pontoznám, hogy ha nagyon finom volt, és mindenkinek ízlett, akkor 10 pont, ha nem volt finom, akkor 1 pont. :)
Valóban laskagomba, rántásként pedig tojást és lisztet használtam, majd olajban kisütöttem.
Azért sütöttem így, mert ez a mód tünt a legegyszerűbbnek.
Köszönöm a pozitív kommenteket, és azért a kritikákat is, talán tanulhatok is belőlük.
Ahogy észrevettem azért nagyrészben szerintetek nem sikerült jól, de talán más étel elkészítéséhez jobban értek, és ez majd következőkor jobban fog menni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!