Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 10-ből hány pontot adnátok rá?

10-ből hány pontot adnátok rá?

Figyelt kérdés
[link]

2014. febr. 6. 17:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Az a lényeg,ha neked tetszett és finom volt. :)
2014. febr. 6. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Most, hogy már írtad a gombát, én laskagombára tippelek, sűrű palacsintatésztában- azaz párizsi bundában- kisütve.

mellé a szalámiféleség is feldobja a tálalást.

Ne add fel, szerintem nagyon finom lehetett, ne törődj a finnyásokkal.

Nem pontozom, mert nem az a lényeg, hanem, hogy nekiálltál valaminek, és szívvel-lélekkel csináltad saját- és gondolom mások kedvére is.

Próbálkozzál továbbra is, biztosan sok örömöd , sikered lesz még a sütésben-főzésben.

Én legalábbis így értékellek és kívánom, hogy sikerüljön is.

2014. febr. 6. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
Ha lehetne mínuszba lenni, akkor olyan mínusz 3-4-et. Ha nem, akkor 1.
2014. febr. 6. 19:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként én meg úgy gondolom, hogy lehet, hogy finom volt, de eleve bűntény ilyen szennyhúst adni bármihez is, mint ez a párizsi. Másrészt úgy gondolom, hogy semmi értelme ételfotókat készíteni, ha maga az étel is felismerhetetlen. Harmadrészt úgy gondolom, hogy totál felesleges ilyen banális recepteket, mint a rántott gomba huszonnyolcezredik verziója, az internetre feltöltögetni...
2014. febr. 6. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

A rántott gombát imádom, de morzsás bundában, itt nem tudom kinézni, hogy milyen a bunda, kicsit homályos lett a kép. Lehet, hogy palacsintatésztaszerű? Meg én is inkább tartármártást tálaltam volna hozzá, de ez ízlés kérdése.

Úgy pontoznám, hogy ha nagyon finom volt, és mindenkinek ízlett, akkor 10 pont, ha nem volt finom, akkor 1 pont. :)

2014. febr. 6. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyszer próbáld ki: Nagy kalapú gombából kivágod a tönköt, megtisztítod, az üres részbe sajtot teszel és fűszereket, sütőbe be, és kész is.
2014. febr. 6. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 A kérdező kommentje:

Valóban laskagomba, rántásként pedig tojást és lisztet használtam, majd olajban kisütöttem.

Azért sütöttem így, mert ez a mód tünt a legegyszerűbbnek.

Köszönöm a pozitív kommenteket, és azért a kritikákat is, talán tanulhatok is belőlük.

Ahogy észrevettem azért nagyrészben szerintetek nem sikerült jól, de talán más étel elkészítéséhez jobban értek, és ez majd következőkor jobban fog menni. :)

2014. febr. 6. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!