Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy is van ez ebben a receptb...

Hogy is van ez ebben a receptben? Hamis tiramisu (nagyon hamis).

Figyelt kérdés

[link]


Nem értem, h a zselatint a FORRÓ tejbe kell tenni?! Úgy tudom, azt már csak akkor szabad, ha nem forró, csak meleg.

Mit gondoltok?

(Karácsonyra ez lenne az egyik édességem. Jó lenne, ha nem rontanám el ezt a krémet. Tudom, h köze sincs az igazi tiramisuhoz. :))


2009. dec. 5. 14:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nézd: Itt a tejföl meg a mascarpone viszonya.


Gyerekkoromban kimérve lehetett kapni a mascarponét, kemény tejszín néven. Azt savanyítottuk meg házi tejfölnek. A házi tejföl krémesebb, tartalmasabb, mint a bolti.


Vehetsz tehéntejet, nyerset, több litert 120-150 ft, leszeded a tejszínt, s kicsöpögtetetd a savót, ruhán, és lesz sok mascarpónéd ingyen. Sa tejet felhasználhatod.

2009. dec. 6. 10:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:

Kimaradt a link: [link]

így jön a tejfölhöz a mascarpone

2009. dec. 6. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!