Mit tegyek a mézeskalács tésztámhoz, hogy jobban gyúrható legyen?
Figyelt kérdés
Már fáj a kezem, annyit gyúrtam, nem akar összeállni. Esetleg még egy tojást? Vagy vajat olvasszak? Vagy mézet?2009. dec. 1. 15:22
2/3 anonim válasza:
Pici vizet - de evökanalanként, ne többet egyszerre.
Elsö: ha nem áll össze, akkor a liszttöl csak rosszabb lesz!
3/3 anonim válasza:
Én vajat és kis mézet olvasztanék fel, ezt jól összekeverném és úgy adnám hozzá...
Inkább legyen most frissen egy kicsit lágy, ez úgyis keményebb lesz 1 napos hűtőszekrényben való állás után!
(A liszttől még keményebb lesz, sőt kisütés után akár kőkemény.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!