Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek a mézeskalács...

Mit tegyek a mézeskalács tésztámhoz, hogy jobban gyúrható legyen?

Figyelt kérdés
Már fáj a kezem, annyit gyúrtam, nem akar összeállni. Esetleg még egy tojást? Vagy vajat olvasszak? Vagy mézet?
2009. dec. 1. 15:22
 1/3 anonim válasza:
0%
lisztet
2009. dec. 1. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Pici vizet - de evökanalanként, ne többet egyszerre.


Elsö: ha nem áll össze, akkor a liszttöl csak rosszabb lesz!

2009. dec. 1. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Én vajat és kis mézet olvasztanék fel, ezt jól összekeverném és úgy adnám hozzá...


Inkább legyen most frissen egy kicsit lágy, ez úgyis keményebb lesz 1 napos hűtőszekrényben való állás után!


(A liszttől még keményebb lesz, sőt kisütés után akár kőkemény.)

2009. dec. 1. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!