Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amelyik sütireceptet zsírral...

Amelyik sütireceptet zsírral írják, ott milyen zsírra gondolnak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 23:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
sertés
2013. dec. 18. 23:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát én azzal próbáltam ma, de katasztrófális lett, hányingerem volt tőle, hogy a sutinek zsír szaga van.... :(
2013. dec. 19. 01:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Én a legritkább esetben sütök zsírral, még ha a recept ezt is írja. (kivétel rétes) A zsír helyett margarint használok, legfeljebb egy kanál zsírt teszek bele, ettől porhanyósabb lesz a tészta.
2013. dec. 19. 05:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Rossz minőségű zsír volt.
2013. dec. 19. 05:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy rossz volt a zsír.
2013. dec. 19. 06:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Biztos töpörtyűs, alja zsír volt, vagy már sütöttek benne valamit, annak persze , hogy más íze van, zsíroskenyérnek való.

A tiszta disznózsír a régebbi receptekben teljesen normális volt.

Én ma is felesben használom vajjal , néha margarinnal.De van olyan receptem, amibe tiszta zsírt használok, és omlós, porhanyós sajtosrúd lesz belőle.

2013. dec. 19. 08:19
 7/11 anonim ***** válasza:
En mindig Ramat hasznalok,akar vajat,zsirt vagy margarint ir a recept. Eddig bevallt.:)
2013. dec. 19. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Vajat érdemes használni minden sütihez :)

Még kezdő koromban kentem ki egyszer zsírral, hát nekem is hányingerem lett tőle. Általában a nagymama-korú receptekben szerepel ilyen, ezt egyszerűen ignorálni kell! Akkoriban zsír mindig volt a háznál, vaj viszont nem feltétlenül vagy éppen túl drága volt ilyesmire, ezért írták ezt a receptbe.

2013. dec. 19. 10:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Évek óta sütök mindig margarinnal vagy vajjal, csak most hajtott a kíváncsiság azért próbáltam ki zsírral.

Amúgy Pick étkezisi zsír volt

2013. dec. 19. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom mi lehetett a baj én évek óta zsírral sütök és semmi baj nincs vele. Én házi zsírt használok. Nyers zsírszalonnát veszek a hentesnél ezt sütöm le majd szűröm át.
2013. dec. 19. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!