Amelyik sütireceptet zsírral írják, ott milyen zsírra gondolnak?
Biztos töpörtyűs, alja zsír volt, vagy már sütöttek benne valamit, annak persze , hogy más íze van, zsíroskenyérnek való.
A tiszta disznózsír a régebbi receptekben teljesen normális volt.
Én ma is felesben használom vajjal , néha margarinnal.De van olyan receptem, amibe tiszta zsírt használok, és omlós, porhanyós sajtosrúd lesz belőle.
Vajat érdemes használni minden sütihez :)
Még kezdő koromban kentem ki egyszer zsírral, hát nekem is hányingerem lett tőle. Általában a nagymama-korú receptekben szerepel ilyen, ezt egyszerűen ignorálni kell! Akkoriban zsír mindig volt a háznál, vaj viszont nem feltétlenül vagy éppen túl drága volt ilyesmire, ezért írták ezt a receptbe.
Évek óta sütök mindig margarinnal vagy vajjal, csak most hajtott a kíváncsiság azért próbáltam ki zsírral.
Amúgy Pick étkezisi zsír volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!