Szerintetek ez milyen lehet?
Figyelt kérdés
A neten találtam a receptet, de nem tudom milyen íze lesz a csirkének ha ennyire sok benne az édes hozzávaló. Szerintetek?
2013. dec. 15. 20:58
2/4 anonim válasza:
Én nem szeretem ha túl édes valami és nincs kompenzálva más savanyú ízzel. Tehát a mézhez mustárt tennék, vagy csak narancsot+citromot, mert kiakadok tőle amikor egy hús édes. :D De persze ízlések és pofonok. :)
3/4 anonim válasza:
Tényleg igazi ünnepi. Ha szeretitek az ilyen, gyümölcsös ízeket...
Engem speciel a világból kikergethetnél vele, de ez nem jelenti, hogy nem finom. Tényleg ízlés kérdése.
4/4 anonim válasza:
Nagyon finom lehet, de csak annak , aki alapból szereti az édes-savanyú ízeket hússal kombinálva.
Én szeretem az ilyesmit, de ez tényleg inkább csirkedesszertnek tűnik:)
Kísérletező kedvűeknek biztosan bejön. egy próbát megér szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!