Mézeskalácstészta mindenkinek törik?
Figyelt kérdés
Picit hosszú ideig (kb. du. 6-tól másnap reggel 10-ig) állt a hűtőben a tészta. Kiszedtem kb. 2 órája, de még mindig nem tudom nyújtani, mert nagyon masszív, tömör, és rögtön törik... mit tehetek?2013. dec. 12. 11:21
1/3 anonim válasza:
Hagyd puhulni szobahőmérsékleten.
2/3 anonim válasza:
Hát nagyon hagyd teljesen visszapuhulni meleg helyen, mert megszenvedsz vele, ha hideg, kemény.Alaposan gyúrd át mielőtt nyújtani kezded.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyelőre a radiátoron pihen, mert már sajnos nincs sok időm, így picit felgyorsítom a folyamatot :)
2013. dec. 12. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!