Krumplit hogyan süssek mellé?
egy tepsire tegyél mosott apróbb krumplit (no nem akkorákat mint egy kétszázas!!) takard le egy lábassal, aztán irány a sütő!!! néha nyisd fel a lábast, fogpiszkálóval bökd meg a krumplit, hogy jó-e már?
félidőben beteheted egy tepsibe mellé a diszóságokat is melegedni :_)
De én inkább egy hajában főtt, és piritott hagymára tett tört burgonyát adnék hozzá :-)
Mi a megpucolt, jó vastag (falósra) szelt hasáb burgonyát a hurka-kolbász mellett, azzal együtt a tepsiben sütöttük. Ha maszek-hurka, tehát az a kb. karvastagságú bélbe töltött, akkor már a kezdetekkel együtt, egyszerre kezdtük el sütni, ha üzletben vásárolt hurka-kolbász, melynek vastagsága kb. egyforma, ez esetben csak amikor már ezek kb. félig megsültek, akkor raktuk mellé a krumplit.
Hajában sült krumplit majd a 2 ünnep között, és a hurka-kolbász zsírjával megcsorgatva, "diétás vacsorának" készíts. Eléggé száraz, fujtós tud lenni, de akkor majd kifejezetten jól fog esni, utána pedig egy csésze citromos tea!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!