Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántotthal panírozás?

Rántotthal panírozás?

Figyelt kérdés

Valamit újítani szeretnék karácsonykor a rántotthallal.

Pontypatkó és afrikai harcsafilé lesz, de jó lenne valami panír újdonság.Tudom, húsnál sokféle létezik, de halnál még nem próbáltam, nem is olvastam ilyesmiről.a megszokott tartár helyett is szívesen kipróbálnék valami más mártást.

2013. dec. 8. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Joghurtos panir halhoz .

2.A joghurtba keverjük a zúzott fokhagymát, beleforgatjuk a halszeleteket, és 10 percig pácoljuk.

3.A joghurtos halat kukoricás kenyérmorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük. (Panírozáskor ügyeljünk arra, hogy a morzsa jól tapadjon a halra.

Füszeres : Ez akkor nagyon finom ha pankó morzsába forgatod a halat.

•50 dkg zsemlemorzsa / vagy pankó morzsa /

•1 kk só

•1 csipet bors

•5 dkg reszelt parmónia olasz keménysajt

•2 gerezd fokhagyma (vagy 3 gerezd)

•1 kis csokor bazsalikomlevél

•1 kis csokor petrezselyemzöld

•1 tk chilipaprika (piros)

•1 dl liszt

a mártás pedig lehet majonézes csak ízesitds ,kevés boroka bogyóval ,citromlével . vagy citromlével és chillivel .

2013. dec. 8. 17:22
 2/3 doboszoli ***** válasza:

Nagyon kedves horgásztársam receptje:

-egy rész sima liszt

-egy rész zsemlemorzsa

-egy rész kukoricaliszt

keverékébe forgatni.

Fokhagyma opció, nekem nem hiányzik.

2013. dec. 8. 17:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kukoricaliszt mindegyikben szerepel, úgyhogy kipróbálom.
2013. dec. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!