A tepertő hogy készül?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 16:18
1/7 anonim válasza:
Fogod a zsírszalonnát és kisütöd belőle a zsírt.
2/7 anonim válasza:
Attól függ milyen tepertőről van szó
Pl: Hasalja szalonna kisütve is isteni
3/7 anonim válasza:
A zsírszalonnát kockákra kell vágni és kisütni.
4/7 anonim válasza:
Leszeded a kövér részt azt' kisütöd.
5/7 anonim válasza:
Úgy kezdődik, hogy végy egy disznót.
6/7 anonim válasza:
Veszel szalonnát, felvagdosod, edény aljára kis zsír, kevergeted, mikor már sül, akkor nem kell állandóan, csak gyakran kevergetni. Vigyázni, meg ne barnuljon a zsír, de a vége felé egy pici tej bele, attól szép színe lesz a tepertőnek, mikor kész, átnyomkodni szűrőn - hogy a zsir ne maradjon benne, és lesz zsírod, és tepertőd.
7/7 anonim válasza:
"Úgy kezdődik, hogy végy egy disznót."
Az attól függ milyen nemzetiségű a szakácskönyv.
Van ahol úgy kezdődik, hogy: "Lopj egy disznót." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!