Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tepertő hogy készül?

A tepertő hogy készül?

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogod a zsírszalonnát és kisütöd belőle a zsírt.
2013. dec. 7. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen tepertőről van szó

Pl: Hasalja szalonna kisütve is isteni

2013. dec. 7. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A zsírszalonnát kockákra kell vágni és kisütni.
2013. dec. 7. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:
100%
Leszeded a kövér részt azt' kisütöd.
2013. dec. 7. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kezdődik, hogy végy egy disznót.
2013. dec. 7. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Veszel szalonnát, felvagdosod, edény aljára kis zsír, kevergeted, mikor már sül, akkor nem kell állandóan, csak gyakran kevergetni. Vigyázni, meg ne barnuljon a zsír, de a vége felé egy pici tej bele, attól szép színe lesz a tepertőnek, mikor kész, átnyomkodni szűrőn - hogy a zsir ne maradjon benne, és lesz zsírod, és tepertőd.
2013. dec. 12. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

"Úgy kezdődik, hogy végy egy disznót."


Az attól függ milyen nemzetiségű a szakácskönyv.


Van ahol úgy kezdődik, hogy: "Lopj egy disznót." :)

2013. dec. 18. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!