Nem baj ha főzőtejszín helyett tasakos habtejszínt használok?
Nem lesz keményebb. Krémesebb, gazdagabb ízű lesz. Finomabb.
Én nem tudom hogy a főzőtejszín hogy készül, de szerintem mindent kiszednek belőle. Már párszor használtam/kóstoltam. Számomra olyan, mint egy zsírosabb tej. Talán az is, de sokszoros áron. Használd bátran a habtejszínt, sokkal jobban jársz vele.
A tejfölt én sem értem.
Szia.
Én ma szeretnék sütit csinálni de véletlenül nálunk is habtejszín lett főzőtejszín helyett ezért utánna néztem.
Kiderült h a kettő között semmi de semmi különbség nincsen leszámítva h a főzőtejszín 20%os zsírtartalmú a habtejszín pedig 30%. Am semmi kül a kettő között ugyh használd nyugodtan:)
Mindenkinek szíves figyelmébe:
kávétejszín 10 %
főzőtejszín 20 %
habtejszín 30 %
a főzőtejszínt a Parmalat vezette be Mo.-on,azóta már mások is gyártják, kifejezetten ételekbe való tejföl
gyanánt opcionálisan.Soha nem lesz belőle tejszínhab.
ugyanakkor, ha ételekbe habtejszínt használunk semmi baj
nem lesz, csak a derekunk lesz vastagabb.
-egy tejiparos -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!