Horgászok vagy vadászok vannak a családodban?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 09:55
1/4 anonim válasza:
Mindenki horgász a családomban. (kivéve én)
2/4 anonim válasza:
Egy jó pecás itt van kéznél :), de tágabb családban is a horgászat a legkézenfekvőbb hobbi. Vadász csak ismerősi körben. Viszont van egy nagyon kedves barátunk , aki díszbaromfi tenyésztő és hobbi ornitológus is.
3/4 anonim válasza:
Apukám rendsezresen jár vadászni és nyaranként néhány napot horgászik is. Sajnos a horgászatban kevésbé sikeres, pedig a halat nagyon szeretem, a vadat kevésbé.
4/4 anonim válasza:
Férjem ült márciustól novemberig szó szerint minden nap a Tisza-parton (nem is jött haza hal nélkül, aminek nagyon sokszor nem örültem).
(Novembertől márciusig pedig a kocsmában ült, ennek még úgy sem örültem!)
:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!