A Kinder Bueno sütike alját lehet sima boltban vehető
piskótával helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Megtaláltam egy nagyon jó oldalon a Kinder Bueno süti receptjét.A tésztája nem bonyolult, ami a legaljára megy, de a boltban kapni a kész piskótákat és nem tudom, hogy olyannal lehet-e helyettesíteni az alját? Nem esik szét, lehet úgy is szeletelni? Mert ugye van benne háztartási keksz, és egyben tartja, vagy nem?
Aki csinált már ilyet, hátha tud segíteni.
A válaszokat előre is köszönöm!
2009. nov. 20. 14:08
1/7 anonim válasza:
Bolti piskóta? hát annál szarabbat még nem nagyon ettem..miért rontanád el vele a sütidet?
2009. nov. 20. 14:21
2/7 A kérdező kommentje:
Még nem kóstoltam a bolti piskótát, mindig én szoktam sütni, és meg is sütöm, ha az is jó a Kinder Bueno alá, csak nem tudom, hogy "megtartaná"-e a krémeket, és a kekszeket. Bemásolom a linkjét, kérlek ehhez mérten válaszoljatok, ott van a tésztája receptje is. És ahelyett lehet-e a piskótát, ez a kérdésem.
de szerintem inkább süsd meg a piskótát, a boltik nem nagyon jók.
2009. nov. 20. 15:48
4/7 anonim válasza:
A Kinder Bueno "sütike" nem piskótatésztával jélszül. Le van írva, hogyan kell elkészíteni a tésztát, miért nem készrted el? Piskótával szerintem nem lenne olyan, és eláztatná a krém. Ez a tészta nem egy bonyolult mutatvány, szerintem nem érdemes pénzt kidobni bolti piskótára. Sok sikert hozzá!:)
2009. nov. 20. 16:18
5/7 anonim válasza:
*készül
bocs
2009. nov. 20. 16:19
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megpróbálom megsütni az eredeti tésztáját. Tudom, hogy nem egy bonyolult művelet, csak mikulásra szeretném sütni, és nem akarom elrontani. Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 20. 17:27
7/7 anonim válasza:
mikulásig csinálhatsz még egy próbasütést:) Bár a nutella elég drága.(de ha bekened a tésztát lekvárral, az is finom lesz így magában), aztán ha nem sikerült, még mindig csinálhatod piskótából.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!