Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért citromsárga a sütőtököm?

Miért citromsárga a sütőtököm?

Figyelt kérdés

Mármint meg van sütve és szószerint citromsárga színe van, nem pedig narancssárgás barna.

Romlott nem lehet, mert mikor vágtam semmi "rohadt" jellegű dologgal nem találkoztam és elég frissnek tűnt. Ez valami fajtája lehet a töknek, vagy génkezelt, vagy mi?

Nem merem megkóstolni:/



2013. nov. 24. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
süsd még egy kicsit
2013. nov. 24. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
de ennél jobban már nem tudom! elkezdett már szenesedni.
2013. nov. 24. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]


Akkor jó ha így néz ki

2013. nov. 24. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Szórd meg cukorral, az majd rábarnul. nem fog szenesedni, csak karamellizálódni és finom is lesz tőle.
2013. nov. 24. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! igazából még mindig citromsárga, megkóstoltam és ugyanolyan íze van mint a rendes narancssárga színű sütőtöknek :)
2013. nov. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!