Muffin díszítés, de hogyan?
Figyelt kérdés
Ha megcsinálom az "1 tojásfehérje+10 dkg átszitált cukor megfelelő állagúvá" verését, akkor utána hogyan tovább?
Az előzően megsütött, kihűlt muffin tetejét belemártom és megvárom h megszilárduljon rajta? (nem folyik le? :S)
Ez mennyi ideig áll el?
2009. nov. 18. 19:19
1/4 A kérdező kommentje:
És még: Hogyan lehet színezni a tojásfehérje/porcukor masszát?
2009. nov. 18. 19:20
2/4 anonim válasza:
Kakaóporral, szörppel, ételfestékkel, ami kb 50ft !
3/4 anonim válasza:
ételfestékkel :) Én amúgy nem ezt a mázat ajánlanám, mert nyers tojást enni azért kockázatos. Én olyat csináltam, hogy porcukor, kicsi citromlé, és még ételvesték, (bele kell kalkulálni h az is folyékony) Ezt jól összekevered és rákened a muffinra. Végülis lehet h belemártani is lehetne, de én annál sűrűbbet csináltam
4/4 anonim válasza:
sokkal jobb az amerikai mázas muffin. nézz utána, margarin és porcukor kell hozzá, de így fejből nemtudom az arányt. és k*rvajol néz ki :) meg finom is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!