2/11 anonim válasza:
Dehogyis :) ha teavaj kellene ,akkor azt írnák :)
3/11 A kérdező kommentje:
a ráma és a delma az margarin...akkor melyik a vaj? Ami a dobozban van?
2013. nov. 14. 10:04
4/11 anonim válasza:
Én márkázott vajat szoktam. Volt, hogy csak teavajat kaptam akkor az ment a sütikbe. Sőt mivel elvileg én nem ehetek vajat, volt már, hogy a vajat margarinnal helyetesítettem.
Ezt a receptet nem ismerem, az tény, de én olyan vajat tennék bele amit kapok. Ha van lehetőség válogtani, akkor ár szerint választanék.
6/11 anonim válasza:
Semmi esetre se használj margarint, mert egyrészt rossz ízte lesz, másrészt a margarin az egyik legegészségtelenebb kajaféle.
A teavaj meg a markászott vaj ugyanaz minöségre, csak az egyik magyar, a másik nemzetközi elnevezés
7/11 anonim válasza:
Dehogy lesz rossz íze. Miért lenne ? Én minden sütimbe Rama- használok . Te akkor csak egészségesen táplálkozol ? Mi nem egészségtelen ? .........
8/11 anonim válasza:
Én is sokat használok margarint! Nem lesz tőle rossz ízű a sütim, pedig elég sokat sütök.
9/11 A kérdező kommentje:
Ràmàt tettem bele vaj ízűt :-)
2013. nov. 14. 17:36
10/11 anonim válasza:
Az a kedvencem nekem is :) Ugye hogy nem lett rossz ízű a sütid ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!