Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olcsót és finomat na de mit?

Olcsót és finomat na de mit?

Figyelt kérdés

olcsó és finom ételek receptjei érdekelnének.Pl egyik ismerősöm mondta ma a gomba fasírtot,az volt ma az ebéd rízzsel,és nagyon ízlett mindenkinek.:)

Tehát jöhetnek ilyesmi ételek is.:)



2013. nov. 5. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kukoricafőzelék : [link]

Kukoricalepény : [link]

Gombapörkölt : [link]

Fokhagymakrémleves : [link]

Stefánia szelet : [link]

Tejszínes kukoricaleves : [link]

Zöldborsós raguleves : [link]

Csirke popcorn : [link]

Ha még jut eszembe valami,küldöm :)

2013. nov. 5. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.:)

Olyan nehéz mindig valami finomat kitalálni...:/

Párom ma úgy ette a gomba fasírozottat,hogy csak na.Az utolsónál mondta ez nagyon finom és nem is kell bele sok hús ugye? :D

2013. nov. 5. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Uöldséges tészta:

Zöldségfélék (amit éppen találsz, meg szerettek, de legalább 3-4 féle legyen) csikokra darabolva, kevés olajon füszerezve megpírítva (NEM kell párolni).

Fött tésztát belekeverni.

Esetleg reszelt sajttal megszórni, ha van, vagy ráütni 4 személyre 1-2 elhabart tojást.


Riszsaláta

Rizst szokásosan megfözni (maradék is jó).

Paprika, hagyma, fokhagymából sóval, borssal, ecettel (víz nélkül), olajjal salátát készíteni.

Kevés sült/fött húst, vagy szalámit, sonkát, sajtot (ami éppen van, nem kell belöle sok) összevágni.

Összekeverni, fél órára hütöben érlelni.


Tésztasaláta

Mexikói vagy franciasaláta keveréket kevés vízben megfözni, de ne puhára, maradjon kicsit roppanós.

Lila hagymából, paprikából salátát készíteni víz nélkül.

Fött tojást, sajtot, húst vagy felvágottat (ami éppen van, de ki is lehet hagyni) csikokra vágni.

2 ld tejfölbe 2 dl natúr jogjurtot, 1 ek mustárt, 2 tk cukrot, borsot keverni. A tésztát belekeverni, a többi hozzávalót óvatosan hozzátenni és óvatosan átkeverni. Lehet langyosan vagy hidegen is enni.


Krumplisaláta baconnal/sonkával

A krumplit hajában megfözni, megtisztítani és karikákra vágni.

Endiviasalátat vagy jégsalátát csikokra vágni, és ecetes-mustáros-mézes öntettel elkészíteni.

Bacont vagy sonkát csikokra vágni és kisütni, ne legyen nagyon ropogós.

A salátát a még a forró krumplihoz keverni, a forró szalonnát ráönteni, óvatosan összekeverni és azonnal tálalni.

2013. nov. 5. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

BOcsánat:


Uöldséges tészta = Zöldséges tészta:

2013. nov. 5. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Rántott párizsi , vagy csak simán a párizsit kevés olajban kisütni

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem segítettem :)

2013. nov. 5. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 Imola Ágnes ***** válasza:

Sajtos makaróni:

megfőzöd a makarónit, reszelt sajt, valamilyen sós túró összekeverve, és én fokhagymaszósszal szoktam tálalni (tejföl, 1-2 cikk fokhagyma, só, bors, oregano, kevés pirospaprika).

Gyors szendvics:

Sertéspástétom, összekeverve ugyanannyi paradicsomszósszal, kockára vágott párizsival. Ezt kenyérre kenjük, reszelünk a tetejére kevés sajtot, és sütőbe tesszük, míg ráolvad a sajt.

2013. nov. 6. 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!