Otthon hogyan lehet elkészíteni olyan ételeket, amik ízében megközelítik a gyorséttermi ételek ízét?
Pl. hamburger, kfc csirkék, chicken nuggets, (pizza), sült krumpli...
Esetleg milyen adalékanyagokat lehet beletenni , hogy jobb legyen? (Az egészségügyi hatásainak ezeknek majd magamnak utánanézek)
Sehogy, nem kaphatók kereskedelmi forgalomban olyan ízfokozók.
Esetleg ha veszel olyan speciális (hamburgerhez illő, vagy pizza alap) fűszerkeverékeket, amikben hasonló íresítők, és ízfokozók vannak, úgy hasonlíthat. De így külön nem lehet megvenni.
Amit előttem írnak, mindkettő hülyeség. Az első azért, mert kapható ízfokozó. A második meg azért, mert az ízfokozótól jobb lesz az ízük, a nevükben is benne van.
Nátrium glutamát, kapható nagyobb boltokban. Az agyadban váltja ki a hatását, és finomabbnak érzed tőle az ételt. Tehát valójában nem is ad semmilyen ízt az ételnek, csak jobban fog neked tetszeni. Jó cucc. :)
De természetesen ugyanolyat nem fogsz tudni készíteni, mert azokat a recepteket nagyon őrzik. De pl fagyasztva tudsz venni ilyen dolgokat, és azt otthon el tudod készíteni. Én most perpill külföldön lakom és itt nagyon széles a választék, de otthon is egészen biztosan kapható fagyasztott burgerhús, meg nugetts, amik már fel vannak turbózva, szóval hasonló a gyorséttermi kajákhoz.
Nem nagyon értem miért akar valaki gyorséttermi szemetet fõzni otthon...
Különösen a szemétre való mekit pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!