Mitől sűrű és szikadt a krumplis pogim? Sűrű mint a szivacs.
Figyelt kérdés
A következőképpen készítem: 60dkg liszt, 40 dkg krumpli, 20 dkg zsír, 1 evőkanál tejföl, 3 dkg élesztő, 1 ek só. 1 órát kelesztem. 180 fokon sütöm.2013. okt. 24. 17:02
1/1 anonim válasza:
Szerintem nem kelt meg eléggé.
Hagytad eleget pihenni?
A cukrot csak a leírásból hagytad ki vagy az elkészítésnél is? (Az élesztő miatt mindenképpen kell bele cukor!)
Nézd meg ezt a leírást (bár én nem tennék pirospaprikát a tojásba a megkenéshez...): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!