Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől sűrű és szikadt a...

Mitől sűrű és szikadt a krumplis pogim? Sűrű mint a szivacs.

Figyelt kérdés
A következőképpen készítem: 60dkg liszt, 40 dkg krumpli, 20 dkg zsír, 1 evőkanál tejföl, 3 dkg élesztő, 1 ek só. 1 órát kelesztem. 180 fokon sütöm.
2013. okt. 24. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kelt meg eléggé.

Hagytad eleget pihenni?

A cukrot csak a leírásból hagytad ki vagy az elkészítésnél is? (Az élesztő miatt mindenképpen kell bele cukor!)

Nézd meg ezt a leírást (bár én nem tennék pirospaprikát a tojásba a megkenéshez...): [link]

2013. okt. 28. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!