Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ehhez milyen krumplis köretet...

Ehhez milyen krumplis köretet csinálnátok?

Figyelt kérdés

Sültkrumplin kívül !

[link]

2013. okt. 22. 09:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
37%

Kedves utolsó, neked mi bajod? A kategóriában ma összesen 2 kérdésre válaszoltam, ezelőtt pedig csütörtök óta fel sem léptem az oldalra!

A fent linkelt ételt azért tartom szörnyűnek, mert szerintem bűn a pulykamellet kovászos uborkával és tojással keverni, teljesen más ételekhez valók.

Amíg pedig nekem körülbelül mínuszosra lepontozod a válaszomat, addig csöndbe maradj arról, hogy más a tiédre mit nyom!

2013. okt. 22. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:
89%

Most éppen te vagy az Utolsó

1. Honnét veszed, hogy én pontoztalak le???? Talán röntgen szemeid vannak????

2. Miért alapon mondod azt valakinek az ételére, hogy "förmedvény"???? Ha őneki az ízlik, akkor őszerinte az a finom, a többi ember akkor sem mondhatja rá, hogy "förmedvény", ha történetesen ő abba bele sem kóstolna!

3. És ezek után fel vagy háborodva, ha valaki a stílusodat lepontozza???????

2013. okt. 22. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!