Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit kéne sütnöm?

Mit kéne sütnöm?

Figyelt kérdés
A barátom jön hozzám holnap, és ilyenkor mindig szoktam neki sütni valamit. Sok mindent sütöttem már, és mostanra már kifogytam az ötletekből:/ A baj az, hogy azt a túl édes, krémes habos süteményeket nem szereti, jobban megeszi inkább a pizzát, pizzás csigát, és a sósabb dolgokat. Eleinte Pizzát szerettem volna sütni neki, de aztán eszembe jutott, hogy 1 hete is azt sütöttem, így nem szeretnék megint azt, fő a változatosság, ugye.:D Esetleg valami ötletek?
2013. okt. 13. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Tökipompost! Ismersz olyan férfit aki ne szeretné a kenyérlángost? Egyébként süss sütőtököt is, isteni finom!
2013. okt. 13. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
sajtos sonkás csigát:D iiisteeenii:D:D
2013. okt. 13. 18:03
 3/8 Arimateia válasza:

Virslis kifli.

Én szoktam bacon-nel, kolbásszal, melegszendvicskrémmel, sajttal is csinálni.

2013. okt. 13. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Létezik sajtból és karfiolból álló pizza is, a vegánok mandulát tesznek bele, én sajtot és mandulát is, miért ne legyen gazdag :D No, az pl. nagyon finom, bár kalóriában ugyebár szolidabb, mint egy rendes pizza. Nekem nagyon bejött, amikor kipróbáltam :)

Itt a receptje (angolul, valószínűleg valahol megvan magyarul is, elég népszerű), én nem kalóriaminimalizálásra mentem rá (ha már dolgozok valamivel, lakjak jól vele :)), úgyhogy zsíros sajtot használtam, s az említett kis mandulát:

[link]

Persze ha nem szereti a karfiolt (én nagyon), akkor felejtős.

2013. okt. 13. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Töltött lángost :) : [link] ez egy nagyon jó tészta recept,csak én sonkával-sajttal szoktam tölteni,de virslivel is biztos nagyon finom :)

Vagy esetleg : [link] Párom sem szereti nagyon az édességeket,de ez a süti bejött neki :)

Vagy sajtos rudat :) : [link] Remélem segítettem !

2013. okt. 13. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha szereti az olaszos ízeket, akkor paradicsomos-mozzarellás pennét jó sok bazsalikommal, kis sonkával. Mellé félszáraz vörösborral nagyon jó.
2013. okt. 13. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:
A mac and cheese jutott eszembe,amerikaban kostoltam nagyon finom. Igazabol egy sajtmartasos teszta megsutve. Illetve csinalnek leveles tesztabol pizzas es baconos csavart rudakat.
2013. okt. 13. 21:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!:)
2013. okt. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!