Miért baj az, ha én sütni-főzni tanulok?
A családomnak semmi sem jó :@ 19 évesen ideje, hogy megtanuljak sütni, de akármit készítek, mindenért morognak. Meg akkor is, ha valami újítást csinálok. Készítettem már mézes-mustáros szalonnát - nagyon finom - sajtmártást - az is tök finom volt - gyümölccsel, banános-zabpelyhes müzlit, szóval ilyen apróságokat. Ma fogtam bele a muffinba, ami nagyon jól ment addig, amíg a csokit fel nem kellett olvasztani. Odaégettem. És mindig jönnek azzal, hogy húzgálják a szájukat, morognak, ha a konyhában vagyok. Sőt, apa még azt is szokta nézni, ha szendvicset készítek, és, hogy hogy csinálom, hogy vágom le a kenyeret stb. Olyan idegesítőek:@ És mindentől elveszik az ember kedvét, plusz nem is tudnék úgy sütni-főzni, hogy nincsenek itthon, mert valaki mindig itthon van.
19/L
Édesanyádtól kérdezd meg!
Ilyen idős lánynak, mint te is vagy, szerintem igazad van, ezt-azt már nem árt, ha tudsz elkészíteni.
Tőle kérdezd meg, miért nem vesz inkább maga mellé és tanítgatna, amikor ő süt-főz, miért hagyja hogy egymagad szenvedd ki az alapismereteket is? Sokkal könnyebb lenne neked is, ha ő támogatna téged ebben, a siker-élményed is több lenne, és a tönkrement alapanyagok pedig sokkal kevesebb! :))))
Kérdezd meg, ki kér, és csak annyit készíts, amennyi elfogy.
Én biztosan megkóstolnám a mézes-mustáros szalonnád, de párom tuti nem enne belőle. A zabpelyhes müzlit viszont én nem kérném. :)
Egyébként ki veszi a hozzávalókat, elpakolsz magad után, elmosogatsz, rendet hagysz?
ha tudod, süsd,főzd meg azt, amit szeretnek.
első nekifutásra én sem voltam feldobva a sajtkrémlevestől, amit a menyem csinált mondjuk. mézes-mustáros szalonna? na olyat sem ettem még.
sütni meg ne muffint süss, hanem valami hagyományos süteményt. bizonyára apukádnak is jobban fog tetszeni :-)
(gondolom én)
emlékeim szerint én már sámliról pakoltam a csipetkét a sparhelten levő fazékba, még általános iskolás voltam, mikor életem első csirkéjét levágtam, szintén ekkora mikor keresztanyámnál Isteni mézes krémest ettem.
Még aznap este megcsináltam, mikor hazajöttünk.
semmi baj nincs azzal, hogy sütni-főzni szeretnél megtanulni 19 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!