Randikaja? (kétségbeesett kérés/kérdés)
Foetelnek fozz ki spagettit, vegyel knorr bolognai port es daralt hust,es keszitsd el a szoszt a por csomagolasan talalhato utasitas szerint. Vegyel sajtot, trappistat,fustolt sajtot, parmezant es ezekkel kinald. Hihetetlen egyszeru, es nagyon finom, a kulonbozo sajtokkal pedig flancosabb is:)
Desszertnek tiramisu, brownie, retes bolti tesztabol, vagy repatorta. Ezeket nem nehez finomra csinalni!:) hajra!
Mit szeret a srác ? :) Lehet csinálni rántott husit esetleg ha nem akarsz hagyományosat,akkor kicsit feldobni , mondjuk szezámmagos bundával , ha kicsit extrábbat szeretnél,csinálhatsz cordon bleut :) ezt sem nagy dolog megcsinálni és nagyon finom . Én csirkemellből szoktam mert hamar megvan , veszel sajtot,sonkát . Felszeleteled nagyobb darabokra a csirkemellet,kicsit óvatosan megklopfolod,ráteszel egy sonkát,vagy reszelsz le sajtot,vagy egy kisebb db-ot vágsz és a sonkára teszed,és szorosan feltekered . Nem kell betűzdelni semmivel,nem fog kifolyni a sajt,mert a panír megfogja :) És akkor óvatosan bepanírozod a szokásos szerint. Mellé csinálhatsz krumplipürét,vagy ha nagyon nem akarsz szórakozni,akkor megpucolod a krumplit,felkarikázod és kisütöd . Nagyon finom :) Remélem segítettem :) Ja,és desszertnek ajánlanám ezt mondjuk : [link]
Vagy valamit csinálhatsz bolti leveles tésztából . Nekem ízlik belőle a kakaós csiga is :)
Szinte lehetetlen elszúrni: göngyölt pulykamell.
Veszel pulykamellet, kb. 1 centisre szeleteled, kiklopfolod. Sóval, borssal, oregánóval bedörzsölöd mindkét oldalát Megtöltöd mozzarella sajttal, koktélparadicsommal és egy kevés olvabogyóval. Szalonnába tekerve felgöngyölöd, letakarva sütöd kb. 40 percet, majd 10 perc alatt megpirítod. Vizet önteni alá szinte felesleges, mert a szalonnának lesz annyi zsírja + a mozzarellának leve, hogy nem kell. De ha nagyon aggódsz, akkor egy pici víz (fél centi) mehet alá.
Mellé száraz fehérbort kínálj és parmezános-vajas rizst:
vajon megdinsztelsz egy pár gerezd apróra vágott fokhagymát (2-3), ráöntöd a rizst (zacskó nélkül), és annyi vízzel borítod be, hogy épp ellepje. Közepes lángon, fedő alatt, néha megkevergetve és az elfőtt vizet pótolva 20 perc-fél óráig főzöd, amíg meg nem puhul. Utoljára hagyni kell elfőni a víz nagyját, egy kissé szószos rizst fogsz kapni. Reszelt paremzán sajttal szórod meg és egy ujjnyi hideg vajat csúsztatsz bele, elkevered, és a fedő alatt hagyod (lángról levéve!) elolvadni 5 percet, majd megint elkevered. Petrezselyemmel díszítve tálalhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!