Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy és mivel töltsem meg a...

Hogy és mivel töltsem meg a hálaadás napi pulykát, hogy elkápráztassam vele a családot?

Figyelt kérdés

2013. okt. 3. 11:30
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én mindenhez hagymát meg sajtot teszek. Abból még baj nem lehet :)
2013. okt. 3. 16:59
 12/18 anonim válasza:
40%
LSDvel és káprázni fog a szemük az biztos! :D
2013. okt. 3. 17:16
 13/18 anonim válasza:
59%
Arra nem gondoltatok hogy esetleg Amerikában él? Másrészt, ha nem, akkor miért ne lehetne átvenni a szokásokat? Azért mert Magyarországon nem ünnepeljük, attól nem kell beszűkülten nézni a világra, és csak azért se csinálok ezt meg azt... De a kérdésre válaszolva, szerintem kívül kend meg mézzel, belülre meg sajt és/vagy fokhagyma
2013. okt. 3. 17:29
 14/18 anonim válasza:

Itt nem fogsz értelmes választ kapni, nézz utána a neten.

Szerintem meg mindenkinek joga van azt ünnepelni amit akar. Az én őseim Olaszországból érkeztek Magyarországra 150 évvel ezelőtt. Itt élek, ez a hazám, magyar vagyok. Ezzel együtt ha lenne családom, nagyon szívesen megünnepelnék egy olasz ünnepet, mert nekem az olasz felmenőim is fontosak.

2013. okt. 3. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

"Másrészt, ha nem, akkor miért ne lehetne átvenni a szokásokat? "

Pont annyi ertelme lenne, mint ha egy japan megunnepelne augusztus huszadikat, vagy egy brazil marcius tizenotodiket.....

2013. okt. 3. 20:11
 16/18 anonim válasza:
Ácsi, ácsi. Az amerikai nagybácsikám is megemlékezik Los Angelesben Okt 23.-ról, de ő félig magyar! És tudja, melyik oldalra tűzze a kokárdát, és nem kérdez meg róla egy full amcsit. Menj el Tel-Avivba, és kérdezd meg az zsidókat, merre imádkoznak a muszlimok. Haver ha már itt megjátszod a külföldit, akkor legalább ne ripacskodj. Ha pedig te is amcsi vagy, akkor az elég ciki.
2013. okt. 4. 00:54
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Milyen hálaadás te nagyon hülye...
2013. okt. 4. 11:51
 18/18 anonim válasza:
0%

... XD -vel kezdem ...

XD

Hálát adok az internetnek, hogy ennyi "érdekes" dolgot olvashatok!!!!

!!!Hálaadás!!!

ikszdé!

2013. okt. 4. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!