Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért szalon a szalontüdő?

Miért szalon a szalontüdő?

Figyelt kérdés
Valaki tudja e név eredetét? Hívják pájslinak, vagy pejslinek is, továbbá savanyú tüdőnek, az eredeti, osztrák neve pedig Kalbsbeuscherl, de egyikből sem tudom levezetni a szalont.

#szalontüdő #Kalbsbeuscherl
2013. szept. 30. 11:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Azt a ronda tüdőt (főzéskor legalábbis csúnya szürke habja lesz ) egy leleményes szakács szalonképessé tette :D
2013. szept. 30. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!