Jo peksegek Budapesten? Hova erdemes menni, ahol helyben sutnek?
Mivel pontos címet nem tudok, de ha mondjuk a közelben keress a kérdező vagy bárki más szívesen leírom, hogy hol található meg. Viszont ha Pesterzsébetről keresi, akkor nem valószínű, hog yÓbudára jönne bárki is kakaóscsigáért.
Viszont, hogy a kíváncsiságodat kielégítsem. A Raktár utca és a Bogdáni út között félúton a Szentendrei úttól egyel lejebb van az utca, a Flórán üzletközponti oldalon. Egy 10 emeletes aljában. Kb. Kerék utcai iskola udvaránál. Nehéz észrevenni az üzletet. Reggel talán 10-ig, délután 2-től vagy 3-tól hatig vannak nyitva. Papíron 18.30-ig, de hat körül már nem nagyon van termék. Bármít készítenek rendelésre, vagy ha előre jelzed elteszik neked.
Koszonom! Kulfoldi vendegeket varok,akik kivancsiak nagyon az itteni peksutikre,mert sokszor emlegettem nekik,mikor naluk voltam es most nem szeretnek felsulni.
Elso,koszonom, meglatogatom a helyet, majd kerdezoskodom a kornyeken,ha eltevednek. A sutoderol is sokat hallottam,ott is felmerem a terepet! A jegbuferol mit gondoltok? Vagy a westenddel szembeni most nyilt peksegrol? Valami bite bakery talan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!