Hol tudok ilyet venni?
Figyelt kérdés
Karácsonykor akarok sütni mézes kalácsot és disziteni is akarom,csak nem tudom hol lehet venni olyan kinyomot és nem is tudom mi a neve.2009. nov. 7. 18:42
1/7 anonim válasza:
Bemész egy 300Ft-os boltba vagy egy háztartási kellékek boltba megmondod ,hogy torta kinyomot szeretnél venni és fognak ajánlani,van többféle is.Gondolom krémet akarsz a tetejére nyomni és azzal díszíteni,igaz?mert akkor annak az a neve ,hogy tortakrém kinyomó.
2/7 anonim válasza:
Sok helyen lehet kapni nagyobb bevasarlo uzletekben is, Tesco es hasonlok. Ott keresd ahol a sutemeny suteshez valo cuccok vannak.
4/7 anonim válasza:
Mi vettünk ilyet, a neve Dr. Oetker dekor toll, 4 színű kis tubusos díszítő van benne.
5/7 anonim válasza:
Én tiszta nejlonzacskó csücskét szoktam picire kivágni, és így díszítek. Nekem a bolti cuccok nem jöttek be, mert nem állnak kézre és csak össze-vissza sikerült díszíteni.
6/7 anonim válasza:
Tudsz tölcsért is csinálni.Megnéztem a Dr oetker honlapján van leírás.Zsírpapírból csináld az nem ázik át.Jobb, egyszerűbb, olcsóbb. A cukrászok is ilyennel dekorálnak.
7/7 anonim válasza:
Nekem se a zacskó kivágós, se a papíros megoldás nem sikerült.
Mindig aza vége, hogy a padlótól a plafonig és a lábujjamtól a fejem búbjáig tiszta krém minden - kivéve a sütit.
A Dr. Oetkeres dekor toll viszont nagyon bevált, de 700 forint a 4 db színt tartalmazó csomag és sokszor elfogy karácsony táján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!