Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol tudok ilyet venni?

Hol tudok ilyet venni?

Figyelt kérdés
Karácsonykor akarok sütni mézes kalácsot és disziteni is akarom,csak nem tudom hol lehet venni olyan kinyomot és nem is tudom mi a neve.
2009. nov. 7. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Bemész egy 300Ft-os boltba vagy egy háztartási kellékek boltba megmondod ,hogy torta kinyomot szeretnél venni és fognak ajánlani,van többféle is.Gondolom krémet akarsz a tetejére nyomni és azzal díszíteni,igaz?mert akkor annak az a neve ,hogy tortakrém kinyomó.
2009. nov. 7. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok helyen lehet kapni nagyobb bevasarlo uzletekben is, Tesco es hasonlok. Ott keresd ahol a sutemeny suteshez valo cuccok vannak.
2009. nov. 7. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Esetleg habzsàk,még ami jo erre.
2009. nov. 7. 19:08
 4/7 anonim válasza:

Mi vettünk ilyet, a neve Dr. Oetker dekor toll, 4 színű kis tubusos díszítő van benne.

[link]

2009. nov. 7. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én tiszta nejlonzacskó csücskét szoktam picire kivágni, és így díszítek. Nekem a bolti cuccok nem jöttek be, mert nem állnak kézre és csak össze-vissza sikerült díszíteni.
2009. nov. 7. 20:42
 6/7 anonim válasza:
Tudsz tölcsért is csinálni.Megnéztem a Dr oetker honlapján van leírás.Zsírpapírból csináld az nem ázik át.Jobb, egyszerűbb, olcsóbb. A cukrászok is ilyennel dekorálnak.
2009. nov. 8. 07:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem se a zacskó kivágós, se a papíros megoldás nem sikerült.

Mindig aza vége, hogy a padlótól a plafonig és a lábujjamtól a fejem búbjáig tiszta krém minden - kivéve a sütit.

A Dr. Oetkeres dekor toll viszont nagyon bevált, de 700 forint a 4 db színt tartalmazó csomag és sokszor elfogy karácsony táján.

2015. nov. 30. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!