Mit jelent az, hogy félangolosra sütjük?
"undorító."
nem undorító, csak a magyaroknak furcsa, mert otthon mindent olyan keményre sütnek hogy ehetetlen sokszor.
egy finom marhahúst bűn teljesen átsütni, úgy egyáltalán nem finom. egy igazi steak az angolos, vagy maximum medium-ra szabad sütni, tovább nem. és az ami kifolyik a húsból az a közhiedelemmel ellentétben nem vér, hanem hús lé, attól lesz kitűnő íze a húsnak, ha teljesen átsütöd, száraz lesz, nem omlós. a magyar éttermek nagy részében botrányosan gyengén csinálják a steak-et. nem értenek hozzá.
jó, nektek nem undorító, nekem az.
a kínaiknak a kutya meg a majomagy sem undorító. attól nekem még az.
nyilván azért, mert nem szoktam hozzá, mert nem ott élek stb...
szóval undorító.
Evett már valaki félangolos steaket, mielőtt rámondaná hogy undorító?
Régen sose vonzott az, hogy félig "nyers" húst egyek, aztán volt szerencsém egy argentin angus marhából készült sirloin steakhez... Azóta is csak a nyálamat csorgatom utána: )
Másik.. Ha valaki azt mondja hogy undorító hogy félig nyers húst esznek.. Evett már kolbászt, sonkát, szalonnát?:) Egyiket se főzik, az összes nyers hús, füstölve. Legalábbis felénk, vidéken : )
melyik gyökér pontozott le? :D
szegény pára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!