Csirkemájból mit készíthetnék?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Csirkemájas palacsinta,erdei gombamártással:
A májat kapard össze késsel,fűszerezd borssal majorannával,vágj apróra hagymát és pirítsd meg olajon üvegesre,dobd rá a májat és süsd meg,majd a végén sózd meg.
Süss sós palacsintákat,töltsd bele a májat,hajtogasd négyszögletesre és panírozd be,liszt tojás,morzsa,majd forró olajban süsd ki.
Készíts hozzá gombamártást.Bacont is csíkozz bele.
Nagyon finom,Remélem tetszik.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kedves 13:38
A 13:25-ös vagyok.
Itt a gombamártás receptje:
1 nagy fej vöröshagymát,2 gerezd fokhagymát vágj apróra , bacon szalonnát csíkozd fel ezeket píritsd olajon üvegesre,majd sózd,borsozd,2 mokkáskanál pirospaprika végül a cikkekre vágott gomba,az egészet párold össze,amint kiereszti a gomba a levét és felére összeesett be lehet habarni tejszínes habarással,2 dl főzőtejszínhez én 1 púpos evőkanál lisztet teszek,a végén pedig apróra vágott petrezselymet teszek bele. Az ínyencek fél-1 dl száraz fehérbort is önthetnek bele.Jól össze kell forralni,akkor jó a sűrűsége,ha belemártod a kanaladat és a mártás szépen bevonja.
Sok sikert hozzá és jóétvágyat :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
13:25-ös vagyok a legfinomabb akkor lesz ha vegyeses van benne a gomba: csiperke,róka,vargánya.
Persze sima fehér és barnacsiperkével is kitűnő.
Csak a róka és vargánya gombának karakteresebb az ízük :)
Köszönöm mindenkinek!
Végülis a 13:29-es lett a nyerő.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
13:50*es!
Nagyon köszi, biztosan nagyon fini lesz! Ki is fogom holnap próbálni! Puszi!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!