Mi történik, ha egy sütibe a tej helyett simán csak vizet rakok? Attól még jó lesz?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 20:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem attól függ, hogy mibe szeretnéd tenni?Mert, pl.palacsintába tehetsz tej helyett vizet, azt hiszem fánkba is.Mit szeretnél?
2/5 anonim válasza:
A linzer alapú ( vajas ) tészták puhábbak lesznek,ha tej helyett vízzel készülnek.
3/5 A kérdező kommentje:
Egy kevert sütit szeretnék csinálni. 1 tojás van benne, liszt, vaj, cukor, sütőpor + amit beledobálok.
Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 5. 07:36
4/5 anonim válasza:
muffin? :P
hát, próbáld meg,majd kiderül ;) somlóiba még bele lehet dobálni utána is :P
5/5 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi, ugyan olyan lett, mint szokott, vagy jobb.
:)
2009. nov. 7. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!