Valaki próbszizta már a mikrós sütit?
Rendszeresen csinálom, mi szeretjük. :)
Tény, egy tepsiben sült süti finomabb, de arra tökéletes, ha az ember csak megkíván egy kis édességet.
Javaslat: érdemes kicsit felturbózni, fél marék mazsolával, vagy apróra vagdalt dióval, összetört csokidarabokkal..
És egy kérés: be próbszizd, hanem próbáld... mert kb ettől megyek a falnak... a 14 éves kamaszlányom nem beszél így. Köszi ;)
Csak azért nyitottam meg a kérdést, mert nem értettem mi az a "próbszizta", pedig nem vagyok "öreg", gondoltam ennek utánanézek. :D
Mikrós süti: melegen, frissen okés, de pár perc múlva maga a száraz fájdalom.
Bántya... éljen...
Akkor legalább már értem, miért van az, hogy a tizenévesek IQ bajnok rétege miért van ennyire elszállva magától... de megsúgom, én is feljelenthetnélek ilyen alapon. Rágalmazás, vagy merénylet a magyar nyelv ellen... lehet, nem vennének komolyan, de tudnék kellemetlen órákat okozni! ;)
Tehát nyugodtan leszólhatsz bárkit, nyugodtan mondhatsz bárkinek bármit, mert úgyse tehet ellene semmit?
Nem akarlak elszomorítani, de a tankötelezettség 16 éves korig tart.. utána simán kirúghatnak a suliból, ha arról van szó, később meg munkahelyről, ha ilyen hangnemet ütsz meg valakivel.
Tisztelet, intelligencia... ismerős fogalmak? De nem akarom szétoffolni a kérdésedet, mert itt már rég nem a főzésről van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!