Miért van az hogy főzni tudok, de sütni nem?
Figyelt kérdés
akármit megfőzök amit mondanak, minden jól sikerül, mindenki dicséri. de sütni akármibe vágok bele semmi nem sikerül. most vettem ki egy adag kakaós csigát semmi íze, pedig mindent úgy csináltam ahogyan a recept írta.2013. szept. 15. 11:53
1/10 anonim válasza:
Nem biztos h a te hibád. Lehet a recept hibás v az alapanyag nem megfelelő.
2/10 Marylu válasza:
Szia! A kakaos csigát ha iztelen legközelebb a töltelékböl rakj bele többet. De az is lehet, hogy a sütöd nem a legjobb. Elsöre semmise sikerül, probálkozz kicsit többet
3/10 anonim válasza:
Lehet csak az alapanyaggal van baj. Én is csináltam kaskaos csigát és a kakao por nem volt márkás az volt a baja,
4/10 A kérdező kommentje:
most nem csak a kakaós csigával van a gond. semmi nem sikerül, se egy piskóta, se egy almás süti, meg semmi, krémek se...
2013. szept. 15. 12:20
5/10 anonim válasza:
1. Cukrász vagyok, de ha rossz receptet kapok akkor én is el tudom rontani a sütiket.
2. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Senki nem az anyja méhében tanul meg sütni.
6/10 anonim válasza:
Sütésnél nagyon fontos a pontos mérleg és a türelem. Nem szabad kapkodni és a receptet többször el kell olvasni, nehogy valami kimaradjon, vagy elnézd, óriási baki lehet ha a grammot dekának nézzük, vagy a cs. rövidítés csipet vagy csomag is lehet pl. Keress olyan recepteket, amiket a neten többen kommentáltak és többen is odaírták, hogy jó a recept, és egyértelműen van benne minden leírva. Ellenőrizd a sütőd hőfokát is, ha kell, vegyél egy hőmérőt hozzá, ami jó sütőbe is. Ha valami jól sikerül, azt írd le magadnak, és tedd el, mert az már akkor máskor is sikerülni fog. Nekem is van pár kedvenc receptem, és más is így van ezzel, azt süti, ami már bevált. Kitartás, én volt hogy egymás után 3x sütöttem meg ugyanazt a képviselőfánkot, már a kutya is unta, de aztán sikerült.
7/10 anonim válasza:
Amíg főzni lehet érzéssel, folyamatos szemmel tartással, kóstolással, addig a sütiben nehéz korrigálni.
Nálunk volt egy gáz sütő nagyon szárított, ezért cukros tejjel ecseteltük 3-4x amíg megsült.
Főni, húsokat sütni, grillezni szeretek, sütit sütni és olajban sütni nem szeretek. Nem is megy, meg nem is olyan jó, mint az asszonyé.
30/f
8/10 anonim válasza:
(mmint a kakaós csigát ecseteltük, nem a sütőt)
9/10 anonim válasza:
Detto ugyanígy vagyok kérdezö mint te :))).imâdok fözni és visszajelzések alapjân talán tudok is. :)Viszont sütit sütni nem.Sokat probálkoztam soha semmi nem sikerült de mâr nem is érdekel. :)
10/10 anonim válasza:
Nálam meg pont fordítva van. Sütés nagyon jól megy, de főzni meg nem tudok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!