Létezik olyan krém a vajas krémeken kívül, ami nem tartalmaz folyadékot, így nem nedvesíti át a tésztát?
Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 16:59
2/4 A kérdező kommentje:
Nem a marcipán nagyon nem lenne jó oda, ahova. Túl édes, tömör, masszív. Azért köszi!
Még jöhetnek ötletek! :-)
2013. aug. 31. 13:06
3/4 anonim válasza:
Miért nem csinálsz főzött krémet? Az nem nedvesíti át annyira talán.. Én szeretem, és ha már van egy alap recepted, akkor azt utána már úgy ízesíted, ahogy Te szeretnéd.
4/4 A kérdező kommentje:
Ismerem a főzött krémeket, jók azok, csináltam már millióféle formában.
De most valamihez olyan kéne, ami picit sem nedvesít.
ha nem lesz jobb, marad a vaj. Végülis sok nem kell a tervezett sütibe. De azért mégis jobb lenne más, a vajtól mindenki ódzkodik. :)
2013. szept. 8. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!