Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Budás kenyére ötletek, hogyan...

Budás kenyére ötletek, hogyan lehetne kicsit izgalmassá tenni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Én sajtot szoktam a tojásba reszelni. Parmezánnal Isteni ha szereted.
2013. aug. 28. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]


Az utolsóként írt "töltött bunkáskenyér" fincsi, de ha felvágott épp nincs otthon, a tejfölbe zúzott fokhagymát is kavarhatsz.

2013. aug. 28. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Toast kenyeret megkenek finom kenőmájassal, összeragasztom a párjával, kissé összenyomom. átlósan elvágom, és felvert tojásba mártva kisütöm.
2013. aug. 28. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim válasza:
A tojásba egy kis tejet is löttyentek, bele egy kis vegetát, meg egy marék zabpelyhet.
2013. aug. 28. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

Vodkába is áztatod a kenyeret... elég ütős lesz.


Komolyan. Próbáltuk már..:D

2013. aug. 28. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 doboszoli ***** válasza:
Nálam is a májkrémes-bundás a nyerő.
2013. aug. 28. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Magokban is megmártom, például szezámmagban vagy tökmagban.
2013. aug. 28. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Rakok a tojasba rengeteg reszelt parmezant,fustolt,es.kulonbozo karakteres sajtokat es abba martom a toast kenyeret. Idonkent fuszereket.is keverek hozza, vagy snidlinget.
2013. aug. 28. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!